Barn ombord på Hurtigruten

Hurtigruten passar för alla åldrar och barn är alltid hjärtligt välkomna ombord. Res med familjen och upptäck den norska kusten tillsammans. Många av de spännande och roliga utflykterna gillas av både stora och små.

En resa med Hurtigruten ger minnen för livet för alla i familjen. Både ombord på fartyget och iland på alla destinationer finns mycket att upptäcka. Läs mer om våra erbjudanden och ta med barn och barnbarn på ett oförglömligt äventyr på Hurtigruten längs Norges kust!

Rabatter för barn på Hurtigruten

För barn fr.o.m 4 år t.o.m 15 år finns flera rabatter. På den klassiska resan 6-12 dagar får barn 25% rabatt. Alla barn får dessutom 25% rabatt på utflykter. Barn 0-3 år som inte behöver egen säng reser gratis.

Läs mer här

Hurtigrutens Young Explorers-program

För nyfikna och aktiva äventyrare i åldrarna 7-13 år erbjuder Hurtigruten aktivitetsprogrammet Young Explorers. Det viktiga är att barnen ska ha kul samtidigt som de får lära sig mer om miljö, natur och djur. De får också möjlighet att träffa andra barn ombord under spännande aktiviteter som roliga quiz, smaka på norsk mat eller lära sig att sätta upp ett tält.

Läs mer här

Hytter för familjer

Ombord på fartygen finns ett begränsat antal 3 eller 4-bädds hytter. De blir snabbt fullbokade så vänta inte med att boka din resa. Det går även fint att boka 2 angränsande 2-bädds hytter.