Upptäck kryssningens underbara värld med oss

Välkommen till oss på Bengt-Martins. Vi har över 60-års samlad erfarenhet av upplevelser och resor. 

Vi hjälper dig hitta och boka din bästa kryssningsupplevelse utmed Norska kusten, Arktis, Antarktis, Grönland och många andra äventyrliga platser.

Från vårt kontor i Karlstad har vi i mer än 60 år gjort det möjligt att uppleva och upptäcka världen. Vi är experter på kryssningar och hjälper dig hitta rätt i det digra kryssningsutbudet. Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad kryssningsresenär kan du lita på att vi hittar de bästa alternativen för dig. Välkommen att upptäcka världen från ett kryssningsfartyg med oss!

Välkommen att kontakta oss!

Våra reseexperter hjälper dig hela vägen från din förfrågan till avresan. Ta kontakt med oss för en personlig service där vi hjälper dig boka den bästa kryssningen som passar just dig och din plånbok.

Adress

Bengt-Martins AB
Hamngatan 24

652 25 KARLSTAD


Tel: 054-10 24 05
Mail: info@cruisemarket.se

Öppettider

Måndag-fredag kl. 09-17
Dag före helgdag kl. 09-12
Röda dagar håller vi stängt

Tre skäl till varför du ska boka din kryssning hos oss.

Med ett av Nordens bredaste utbud av kryssningar, branschens bästa specialistkompetens och genuin personlig service ger vi dig oförglömliga reseupplevelser. Det är enkelt att boka hos oss. Vi är din trygga hamn i detta hav av kryssningar.

1. Brett utbud av kryssningar utmed Norges kust och andra kalla vatten

Hos oss hittar du alla typer av kryssningar utmed Norges kust och i andra "kalla vatten". Vi har kryssningar i Arktis, Antarktis, Grönland, Svalbard m. fl. Med oss kryssar du med din käresta, familjen, jubilaren som fyller jämt, med vänner eller själv. Vi jobbar med de bästa rederierna, primärt Hurtigruten och Havila Kystrutens utbud som med sina fartyg ger dig en oförglömlig upplevelse. Vi hjälper dig hitta det bästa för dig och din plånbok. 

Hitta din resa här

2. Kryssningsexperter med branschens bästa specialistkompetens

Vi har gedigen erfarenheten av upplevelser och resor. Vi är fokuserade på kryssningsresor, vilket gör att vi verkligen kan våra produkter. Det är en av anledningarna till att våra säljare kallas kryssningsspecialister. Vi älskar att kryssa och har varit på de flesta destinationerna, så vi vet vad vi pratar om. Som din personliga guide tar vi dig genom hela processen, från dröm till verklighet, ger dig tips och svar på dina frågor under vägen. Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa. Kontakta oss idag!

3. Trygg bokning

Hos oss är din bokning trygg. Med det menar vi inte att vi bara hjälper dig boka rätt kryssning, utan för att själva bokningsprocessen är trygg. En bokning hos oss innebär alltid att du får några dagars betänketid, vi gör en s.k. ”option” som ger dig tid att fundera innan det är dags att betala handpenning.

Våra resevillkor är enkla, schyssta och ger dig en trygghet i oss som aktör.

Resevillkor

Vi hjälper dig hitta rätt resa!