HX Hurtigruten Expedition
5

HX Hurtigruten Expedition

  • Lång erfarenhet
  • Renoverade hybrid fartyg
  • Expeditionsteam
  • Unika upplevelser & utsökt mat
  • Förvänta dig det oväntade
Par
Solo
Upptäckaren

Välkommen ombord på HX Hurtigruten Expedition!

År 1896 startade HX Hurtigruten Expedition en utforskning från vårt hemland Norge. Drivna av passionen att utforska det okända seglade vi i spåren av de banbrytande sjöfararna som omdefinierade gränserna för vår värld. Idag är vi ledande inom expeditionskryssningar och tar dig till platser som fascinerar den äventyrslystna resenären. Oavsett om du vill bevittna isbjörnar i de orörda landskapen i Arktis, se marina iguanor sola sig på Galápagosöarna eller komma nära Antarktis pingviner i våra eleganta, specialbyggda expeditionsfartyg, tar en HX-expedition dig närmare en värld av under.

Med föreläsningar ombord och vetenskapscenter kommer ditt expeditionsteam att berika ditt sinne med föredrag om historia, kultur, vetenskap och konst, vilket säkerställer att du återvänder hem med en djup förståelse och kärlek för de platser du utforskar. Vår målsättning är att vara världens mest hållbara expeditionsföretag. År 2023 blev vi tilldelade "Bästa ESG-ranking för ett kryssningsföretag" av Morningstar Sustainalytics. Vi har varit branschledande genom att vara de första att eliminera engångsplast och tunga bränsleoljor, och våra hybridkraftade kryssningsfartyg var en världspremiär. Följ med oss när vi fortsätter vår resa för att förändra ditt perspektiv på världen.

Vart vill du kryssa med HX Hurtigruten Expedition?

Antarktis

Kryssa till Antarktis

Utforska Antarktis på en imponerande expeditionskryssning med majestätiska isberg, vilda djur och kunniga guider på en oförglömlig upplevelse.

Boka din resa här
Galapagos

Kryssa till Galapagos

Upptäck Galapagos med dagliga möten med unika djur och fantastisk natur. Njut av passionerade guider och skapa livslånga minnen.

Boka din resa här
Alaska

Kryssa till Alaska

Njut av oförglömlig skönhet och äventyr under en fantastisk kryssning, där vilda djur korsar vägen med isberg och storslagna landskap tar andan ur dig.

Boka din resa här

Våra bästa resor med HX Hurtigruten Expedition

Upplev oförglömliga stunder under din upptäcktsfärd längs den magnifika norska kusten med våra noggrant utvalda kryssningsrutter. Vi strävar efter att föra dig till dessa unika platser där du kan skapa minnen för en livstid.

Grönland

Upptäck Grönland med HX Hurtigruten Expedition

Utforska Grönlands skönhet och kultur på vår exklusiva kryssning med majestätiska isberg, vilda djur och oförglömliga äventyr.

Boka din resa här
Nordvästpassagen

Kryssa till Nordvästpassagen

Utforska Nordvästpassagen på vår exklusiva kryssning, där det dramatiska arktiska landskapet och imponerande isformationer väntar.

Boka din resa här
Antarktis

Expeditionskryssning till Alaska

Förundras av den magiska vildheten i Antarktis på vår enastående kryssning. Upplev den häpnadsväckande skönheten i frusna panorama och den unika faunan.

Boka din resan här

Varför ska du kryssa med HX Hurtigruten Expedition?

Fantastiska expeditions utflykter

Ge dig ut på fascinerande expeditioner som öppnar dörren till oförglömliga ögonblick och platser, och upplev det enastående för att skapa minnen som står tidens prövningar.

Hållbart resande

Upptäck vilda djur på ett tryggt avstånd, visa respekt för deras naturliga hem och delta i en orörd expedition där vår minimala påverkan inkluderar att sudda ut våra egna fotspår för att skydda pingvinerna.

Lång erfarenhet

År 1896 begav sig HX Hurtigruten Expedition ut från Norge. Drivna av en passion för upptäckter följde vi i fotspåren av de banbrytande sjöfararna som omdefinierade gränserna för vår värld. Idag är vi pionjärer inom expeditionskryssningar och för dig till platser som fängslar den äventyrslystne resenären.

Höjdpunkter med HX Hurtigruten Expedition

HX Hurtigruten Expedition

Upptäck att kryssa med HX Hurtigruten Expedition

Upptäck världen på ett helt nytt sätt med HX Hurtigruten Expedition! Res till avlägsna hörn av jorden med komfort och elegans. Utforska unika resvägar som tar dig till Arktis, Antarktis och andra fascinerande destinationer. Ombord på våra specialbyggda expeditionsfartyg kan du njuta av moderna bekvämligheter och dra nytta av ett erfaret team av forskare och äventyrare. Skapa minnen för livet med Hurtigruten Expedition – för dem som söker det extraordinära!

Vad mer behöver jag känna till om resan med HX Hurtigruten Expedition.

Det finns oändliga valmöjligheter när man ska boka sin HX Hurtigrutsresa.
Man kommer få helt olika upplevelser beroende på vilka val man gör.

Vilken årstid skall jag resa?
Hur många passagerare tar HX Hurtigruten Expeditions fartyg?
Vilka resmål seglar HX Hurtigruten Expedition till?
Går det bra att kryssa med barn på HX Hurtigruten Expedition?
Vad ingår i helpensionen ombord?
Vad ingår i en kryssning med HX Hurtigruten Expedition?

Vi hjälper dig hitta rätt resa!

Fartyg

Hittade