Vinpaket på Hurtigruten

För att förgylla din resa med Hurtigruten och för en ännu bekvämare semester, så kan du redan hemifrån förboka ditt vinpaket.

I paketet ingår en flaska per middag under din resa med Hurtigruten. Noggrant utvalda viner för att passa till kvällens meny och till dig som gäst. Du kan välja på vinpaket med husetsviner eller ett paket där du har större valfrihet för att själv anpassa kvällens vin till din middag.

Fartygets val: Husets vin, ett introduktionspaket med excellenta kvalitetsviner. Bland annat finner du här ett rosévin och Hurtigrutens eget röda & vita vin.

Superior: Vinpaketet där du har ett större urval av kvalitetsviner att välja på till middagen. Du kan fritt välja bland flertal viner. Här finns ett urval av mousserande, vita, rose och röda viner från kända vindistrikt runt om i världen, som Bourgougne, Piemonte, Bordeaux och Rioja.

Premium: Vinpaketet för sig som verkligen uppskattar ett vin av toppklass. Här finns ett urval viner "top of the range" från exklusiva producenter från hela världen med distrikt som Champagne, Shassagne-Montrachet och andra högkvalitativa distrikt.

Bergen - Bergen 12 dagar
Fartygets val - 5.984:-
Superior - 7.434:-
Premium - 12.813:-

Bergen - Kirkenes 7 dagar
Fartygets val - 3.269:-
Superior - 4.055:-
Premium - 6.988:-

Kirkenes - Bergen 6 dagar
Fartygets val - 2.720:-
Superior - 3.379:-
Premium - 5.824:-

Varje vinpaket innehåller en flaska vin per middag. Är det en kväll där du inte önskar att dricka hela din vinflaska till middagen, så går det fint att ta med sig ett glas av din flaska och tex njuta den i panoramasalongen efter middagen. Priser uppdaterade 211207 med reservation för ev förändring. Kontakta din säljare för hjälp att boka ditt vinpaket inför din resa med Hurtigruten.