LADDAR RESULTAT
Kontakta våra Hurtigrutenspecialister 054-10 24 05

Vi kan hjälpa dig hitta rätt!

Vi hjälper dig att utforma resan precis efter dina önskemål.

...eller läs vad vi skriver om att resa med Hurtigruten Klicka här.

HURTIGRUTEN - VÄRLDENS VACKRASTE SJÖRESA

Rensa val

Vi kan inte hitta en resa som matchar dina val.

Ändra dina val eller klicka på (X) för att ta bort något val.

Vill du ha hjälp att hitta din drömresa så finns våra Hurtigrutenexperter redo att hjälpa dig.
Ring 054-10 24 05 eller skicka ett mail på hurtigruten@bengt-martins.se.

Du kan även besöka oss. Vi finns i
Karlstad på Hamngatan 24

 • {{puff.title}}

  {{puff.Name}}

  {{puff.SmallDescription}}

  {{puff.FormattedDateAndMonth}}, {{puff.FormattedDays}} {{puff.ShortFromStringConst}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}} /pers

  {{puff.Name}}

  {{puff.FullDescription}}

  {{puff.SmallCruisePromoShipName}}
  {{puff.FormattedDays}} • {{puff.FormattedDate}} •
  Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedPrice}} /pers

  Flyg & Kryssning {{puff.ShortFromStringConst | lowercase}} {{puff.CabinTypePriceItems[0].FormattedCruisePlusFlightPrice}}

  1. {{stop.StopName}}

  Priserna är sökta: {{ puff.CruiseLastImportTime }}

  {{puff.ReadMoreText}}

  {{puff.greetingtext}}

  {{puff.title}}

  {{puff.FormattedDay}}
  {{puff.FormattedMonthYear}}
  1. {{stop.StopName}}
  {{puff.CruiseLineName}}

  Fartyg: {{puff.SmallCruisePromoShipName.split(' ').join(' ')}}

  {{puff.Traveldays}} {{puff.TraveldaysText}}
  {{puff.FullDescription}}
Visa fler {{result.productsCount}}/{{result.totalcount}}

New York till Newfoundland med Hurtigruten

Starta din resa i storstadens puls, fascineras av storstadslivet i New York och följ med längs det vackra kustlandskapet till Newfoundland och Nova Scotia. När resan startar finns det bara ett sätt att börja, och det är ute på däck så att du kan vara med när fartyget passerar den ståtliga Frihetsgudinnan.

Under resan kommer du att få möjlighet att besöka intressanta hamnar och platser med bland annat Halifax, historiska Louisbourg och Baddeck. Resan fortsätter via hisnande vackra Magdalenaöarna och få ett smakprov på fransk livsstil i St. Pierre. Sista stoppet på resan blir St. John´s en charmig stad där det passar bra att strosa, smaka en lokal Fish & chips eller njuta av utsikten högt uppe vid Signal Hill, där de första transatlantiska radiosignalerna togs emot.

Fartyg: MS Fram

Kryssning: 10 dagar

Avresa 2019: 12 maj FULLBOKAD

Resrutt i korthet

Dag 1: Avresa från New York

Välkommen till staden som aldrig sover. Känn pulsen innan fartyget tar oss genom New Yorks inlopp. Njut av Frihetsgudinnan från däck.

Dag 2: Till havs

Expeditionsteamet inleder sitt föredragsprogram och du har tid att ta de lugnt på däck eller i panoramasalogen. En perfekt start inför alla upplevelser som väntar.

Dag 3: Yarmouth

En pittoresk liten hamnstad med fina viktorianska hus, där livet har kretsat kring skeppsbyggnad och handel.

Dag 4: Halifax

Moderna Halifax grundades 1749, men området runt Halifax har bebotts av Mi´kmaq-folket i årtusenden. Här möts gammalt och nytt. Spännande att utforska staden eller följa med på någon av de utflykter i området du kan boka till.

Dag 5: Louisbourg

Nova Scotias östkust på väg mot Kap Breton-ön. Den lilla staden Louisbourg med rekonstruerad fästning som historiskt minnesmärke (utflykt som tillägg). Här finns fina vandrings och cykelleder för fantastiska naturupplevelser.

Dag 6: Baddeck

I hjärtat av Kap Breton-ön, på en plats som brukar kallas "världens början och slut" ligger den charmiga byn Baddeck. Här finns den berömda Cabot Trail, som anses vara en av världens vackraste kuststräckor. Området har fina förutsättningar för vandringar, bland annat till vattenfallen i Uisge Ban Provincial Park.

Dag 7: Magdalenaöarna

En nästan 10 mil lång ögrupp som består av 12 övar, kantade av vita sandstränder. Längs kusten mellan sandstränderna hittar du små hamnar, färggranna hus och pittoreska vikar. MS Fram lägger till i Cap-Aux-Meules, där mer än hälften av ögruppens befolkning bor. Här finns mycket att upptäcka och uppleva på denna lilla utpost där hårda vindar och stormar har format landskapet.

Dag 8: Saint-Pierre och Miquelon

En bit av Frankrike, trots att Paris ligger långt borta är invånarna stolta över att tillhöra Europa. Detta är Frankrikes äldsta utomeuropeiska territorium. Njut av fransk atmosfär med trevliga små bistros, vin baguetter och ost. Följ med på utflykt till Ille aux Marins (tillägg) eller promenera i staden.

Dag 9: Ferryland

Här grundades Newfounlands första permanenta bosättning 1625. Ett naturskönt område som lämpar sig för kustvandringar över steniga stränder och ängar.

Dag 10: St. John´s

Nordamerikas äldsta och mest östliga stad. Smala gator och gömda gränder, en stad full av karaktär. Vi rekommenderar varmt att du utforskar de historiska sevärdheterna, tar en tur upp på Signal Hill eller besöker det imponerande dubbla klocktornet i Johannes Döpares basilika.

Var uppmärksam på att alla explorerturer kan få programändringar om väderförhållande gör det nödvändigt.

I paketet ingår:

 • Expeditionskryssning i vald hyttkategori inkl. helpension
 • En vind och vattenavstötande jacka, som du sen får ta med dig hem
 • Landstigningar med Polarcirkelbåtar, aktiviteter ombord och på land
 • Erfaret expeditionsteam (engelsktalande) som håller dagliga föredrag, samt deltager i alla landstigningar och aktiviteter ombord.
 • Kaffe och te ombord

Tillkommer:

 • Flygresan till New York och hem från St John´s från vald destination, rese- och avbeställningsförsäkring, valfria utflykter och dricks. Vi hjälper självklart till med hela resan.
 • Vi rekommenderar dig även att boka till utflyktspaket, 1-2 hotellnätter före eller efter kryssningen för att hinna se och njuta av New York före respektive St John´s efter din kryssning.

Observera att Hurtigruten har flexibel prissättning. Priserna förändras i mån av tillgång och efterfrågan. Du får uppgift om bästa tillgängliga pris vid bokningstillfället. Det betyder att ju tidigare du bokar, desto mer att välja på och desto bättre priser!